Zamárdi Taxi és Minibusz - 0-24 Zamárdi és környéke.

Zamárdi Taxi, minibusz és reptéri transzfer szolgáltatás Zamárdi, Balatonendréd, Szántód Kőröshegy. 0 - 24 óráig hívható, Sofőrszolgálat Zamárdi , Repülőtéri transzfer Budapest - Zamárdi.
- Kérjen ajánlatot, megéri! Kedvezőbb gazdasági, inflációs helyzetben mi is olcsóbb árakon tudunk szolgáltatni. Üres vissza fuvar esetén is jelentős kedvezményt kaphat.

Taxi, minibusz privát transzfer Budapest Repülőtér - Zamárdi. Angolul, németül beszélő sofőr. ❤️


- Zamárdi Taxi Siófok - Az élet is egy utazás, utazzunk együtt!Taxi szolgáltatás, személyszállítás Zamárdiban, a Balaton körzetében taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Szolgáltatásaink: Vállalkozásunk kínálatában a taxi, minibusz szolgáltatások és a repülőtéri transzferek melett kiemelt szerepet kapnak a kis létszámú csoportoknak szervezett egyedi exkluzív minibuszos kirándulások, borkóstlók transzferei a Balaton körül. Vállaljuk konferenciák, rendezvények, esküvők teljes körű fuvarozását. Személyszállítás megrendelhető normál személytaxival, 6+1 személyes egyterű minibusz taxival, 8+1 személyes minibusszal.

- TAXI SZOLGÁLTATÁS ->


- Zamárdi Taxi - 0 - 24 órában elérhetők vagyunk Zamárdi és Siófok tágabb vonzáskörzetében és a Balaton körül. - Akkor hívjon bennünket, ha a Zamárdiban élő kollégánk nem áll rendelkezésre! - Siófokról biztosítjuk a taxi szolgáltatást Zamárdiban és környékén. Taxi és minibusz rendelés esetén vegyék figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul! Taxi rendelés: +36305442120 - FIGYELEM! - A Magyar Parlament a176//2015. (Vll.7) -es Törvényben szabályozza a taxis és személygépkocsis személyszállítást, a taxi maximum 6 fő utast szállíthat. A taxi árakat Önkormányzati Rendelet szabályozza, megkülönböztetve a max. 4 fős taxi és a max 6 fős minibusz-taxi gépkocsikat.

- Taxi ár 3 főig: Siófok belváros: 8.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Zamárdin belül: 8.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Balatonvilágos: 18.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Siófok Kiliti: 10.000,- Ft / út

- MINIBUSZ TAXI 6+1 FŐS ->

- A taxi maximum 6 fő utast szállíthat. Vállalkozásunk a TAXI ZAMÁRDI rendelkezik 6+1 személyes minibusz taxikkal is valamint nem taxis, személygépkocsis személyszállító tevékenységi engedéllyel 8+1 fős személygépkocsis és minibuszos fuvarozásra is. Nálunk rendelhet 6, 7, 8, 9 személyes kisbuszokat is. A taxi árakat Önkormányzati Rendelet szabályozza, megkülönböztetve a max. 4 fős és a max 6 fős minibusz-taxi gépkocsikat, valamint 8+1 fős minibuszokat.

- Minibusz 6 főig: Siófok belváros: 12.000,- Ft / út

- Minibusz 6 főig: Zamárdi centrum: 12.000,- Ft / út

- Minibusz 6 főig: Balatonvilágos: 27.000,- Ft / út

- Minibusz 6 főig: Siófok Kiliti: 18.000,- Ft / út

- 8+1 SZEMÉLYES MINIBUSZ ->

- A 176/2015(VII.7) -es törvénynek megfelelően a taxi maximum 6 fő utast szállíthat. A Siófok Zamárdi Taxi rendelkezik tevékenységi engedéllyel nem taxis személygépkocsis személyszállításra is 8 +1 személyes minibuszra. - Zamárdi minibuszos személyszállítás - party-busz, hotel transzfer. - Repülőtéri Transzfer Zamárdi - Budapest Ferihegy és Budapest - Zamárdi közt fix áron, háztól - házig. - Airport Minibusz - Budapest, Bécs Schwechat, Graz, Pozsony, Zagrab, Ljubljana, Maribor, Hévíz. - Minibusz kirándulások: Budapest városnézés, Dunakanyar, Puszta, Balaton körút. - Nemzetközi minibuszos személyszállítás. - Háztól - házig szállítás: Budapest Keleti, Nyugati, Kelenföld, Déli-pályaudvar, Népliget Buszpályaudvar. - Prémium kategóriás, légkondicionált kisbuszok nagy csomagtérrel. - Nemzetközi utakhoz tapasztalt, angolul és németül is beszélő sofőr kérhető..

- Minibusz 8 főig: Siófok belváros: 14.000,- Ft / út

- Minibusz 8 főig: Zamárdi centrum: 14.000,- Ft / út

- Minibusz 8 főig: Balatonvilágos: 30.000,- Ft / út

- Minibusz 8 főig: Siófok Kiliti: 20.000,- Ft / út

- MERCEDES VIP SERVICE ->

- A SIÓFOK ZAMÁRDI TAXI szolgáltatása a VIP CAR SERVICE. A hagyományos taxival megegyező áron, prémium kategóriás (főleg) Mercedes gépkocsikkal nyújtunk Siófokon, Zamárdiban és a Balaton körzetében személyszállítási szolgáltatást. A VIP TAXI ÉS TRANSZFER szolgáltatás kizárólag előrendeléssel rendelhető meg. Megbízható, pontos és udvarias taxi szolgáltatást kínálunk Önöknek előre kiszámítható áron. Modern, felső kategóriás autópark, utasbarát, idegen nyelveket beszélő profi sofőr garantálják, hogy a taxizás ne csak utazás, hanem kellemes élmény is legyen! - Mivel Zamárdi a Balaton Szíve, így az üzleti utazókon kívül külföldi turisták és fesztivál vendégek is sokan érkeznek repülőgéppel sok csomaggal. A nyaraló vendégek repülőtéri transzfereihez a budapesti repülőtér és Zamárdi között ez a gépkocsi a legmegfelelőbb - nagy csomagtér a poggyásznak és maximális kényelem az utasoknak.

- Taxi ár 3 főig: Siófok belváros: 8.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Zamárdin belül: 8.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Balatonvilágos: 18.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Siófok Kiliti: 10.000,- Ft / út

- TRANSZFER BUDAPEST - ZAMÁRDI ->


- Repülőtéri transzfer Zamárdi Budapest Airport. Készséggel állunk utasaink rendelkezésére ha üdülni utaznak és repülőgépük Budapestről, Sármellék Hévíz-Balaton Airport-ról vagy valamely környező ország repülőteréről (Bécs Schwechat, Bratislava, Graz, Zagrab) indul, vagy oda érkezik. Egyéni és céges megrendelőink, szerződött utazási irodák és szállodák megelégedettsége és rendszeres megbízásai teszik lehetővé, hogy járműparkunkat folyamatosan, a kor igényeinek megfelelően frissíthessük. Vállalkozásunk rendelkezik a tevékenységhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel és megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által támasztott valamennyi törvényi feltételnek. - Premium kategóriás személyszállítás, taxi, minibusz, busz kategóriákban Budapest Repülőtér, Budapest Pályaudvar, Budapest Népliget Buszpályaudvar és Zamárdi vagy más Balaton közeli települések között. Leggyakoribb transzfereink belföldön: Budapest Repülőtér - Balaton, Zamárdi, Szántód, Balatonendréd, Lulla, Bálványos, Kőröshegy, Kereki, Pusztaszemes, Tab, Kapoly, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Szólád, Kötcse, Teleki, Nagycsepely, Balatonszemes.- A busz, a vonat és a repülő nem vár, de mi mindig megvárjuk Önt és rugalmasan alkalmazkodunk az Önök igényihez. A privát transzfer sokkal kényelmesebb mint busszal vagy vonattal utazni. Repülőtéri információk: - Budapest Repülőtér ->, - Hévíz-Balaton Repülőtér ->, - Debrecen Repülőtér ->, - Siófok-Kiliti Repülőtér ->, - Pécs-Pogány Repülőtér ->, - Bécs Schwechat Repülőtér -> - Graz Repülőtér ->, - Pozsony Bratislava Repülőtér ->, - Zagrab Repülőtér ->

- REPTÉRI TRANSZFER ÁRAK ->


- Reptéri transzferek árai Zamárdi és a felsorolt repülőterek között- A transzfer árak normál viszonyok mellett alkalmazhatóak. A nyári főszezonban, fesztiválok, rendezvények, extrém időjárási és közlekedési viszonyok mellett a jelzett áraktól eltérő árakat alkalmazhatunk! ** Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a nyári hétvégéken a megnövekedett forgalom miatt hosszabb időbe telhet, amíg a repülőtérre érkezik, ennek függvényében kérje az indulást!
- FIGYELEM! A felsorolt árak tájékoztató jellegűek. Extrém forgalmi és időjárási viszonyok közt, vagy speciális igények esetén mindig az írásban vagy telefonon visszaigazolt ár fizetendő.

- A transzfert mind két irányban megrendelheti.

ZAMÁRDI- reptéri transzfer árak ->

Repülőtérmax 3 főmax 6 főmax 8 fő
Budapest Repülőtér85.000,-90.000,-100.000,-
Budapest Kelenföld80.000,-90.000,-100.000,-
Budapest Népliget80.000,-90.000,-100.000,-
Budapest Keleti80.000,-90.000,-100.000,-
Budapest Déli80.000,-90.000,-100.000,-
Budapest Nyugati80.000,-90.000,-100.000,-
Bécs Schwechat140.000,-160.000,-180.000,-
Graz Repülőtér150.000,-170.000,-190.000,-
Pozsony Repülőtér130.000,-140.500,-120.000,-
Zágráb Repülőtér140.000,-160.000,-180.000,-
Balaton Airport60.000,-70.000,-80.000,-
Siófok Kiliti Repülőtér12.000,-20.000,-22.000,-

- KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! ->

- FOGLALJON EGYSZERŰEN ONLINE! - Kérjük legyen tekintettel arra, hogy ajánlatkérése még nem jelent megrendelést! Árajánlatot az oldalunkon található ajánlatkérő forma segítségével írásban kérhet. Kérjük, hogy az ajánlatkérésben valamennyi - a transzfer pontos bonyolításához szükséges - adatot adják meg. Adataikat bizalmasan kezeljük. Ajánlatkérése elküldéséről automatikus visszaigazolást kap. A megrendelését csak úgy tudjuk visszaigazolni, ha megkapjuk Öntől, hogy elfogadja az ajánlatunkat! Bármilyen kérdéssel hívhat telefonon:+36302376000 WhatsApp, Facetime, Messenger, Viber ...

- SOFŐRSZOLGÁLAT - ZAMÁRDI


- Sofőrszolgálat Zamárdi. Amennyiben alkoholt fogyasztott, vagy nem képes a biztonságos vezetésre, rendeljen profi sofőrszolgálatot Zamárdiban és környékén! Olcsóbb mint a bírság. - Gyakran előfordul, hogy valaki autóval indul el és mégis alkoholt fogyaszt. Ebben az esetben ne közlekedjen tovább, mert nem csak a jogosítványa, hanem az Ön és mások testi épsége, élete is veszélybe kerülhet! - A sofőr szolgálat sem olcsó, de az Ön és mások élete és a bírság viszont kifejezetten drága!- A Sofőrszolgálat igénybe vehető: Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonendréd, Lulla, Bálványos, Kőröshegy, Kereki, Pusztaszemes, Tab, Kapoly, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Szólád, Kötcse, Teleki, Nagycsepely, Balatonszemes, ... továbbá a Zamárdihoz, Balatonhoz közeli településeken is. * A sofőrsegélyt megbízható, profi, kiváló helyismerettel rendelkező Zamárdi és Siófoki taxisofőrök látják el szabad kapacitás esetén. * Segítünk ha kell, de a sofőrsegélyt kétszeres taxi áron biztosítjuk! - Mielőtt sofőrszolgálatot rendel, kérjük, hogy tájékozódjon a taxi árakról, melyeket Önkormányzati Rendelet szabályoz!

- ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK- A taxi Siófokról indul, rendelje meg kb. 20 perccel korábban!
- 0 - 24 Telefonszámunk: +36305442120 - Zamárdi Taxi Siófok
- Taxi árak: gépkocsira értendőek, nem személyenkénti árak
- Az ár tartalmazza a szállítás minden költségét - adó, útdíj, parkolás.
- Taxirendelés: telefonon.
- Transzfer megrendelés: Írásban vagy telefonon.
- Csomag - poggyász: Tágas, nagy csomagterű kombi taxikat, minibuszokat használunk.
- Fizetés készpénzben a gépkocsivezetőnek: FT, EUR, GBP, CHF, USD.
- Bankkártyás fizetés lehetséges: + 3 % felár.
- Fizetés banki átutalással: előzetesen vagy 7 napon belül utólag.
- Számla: online kassza, vagy online számla.
- Gépkocsivezető: németül és angolul beszélő sofőr kérhető

- Válassza Ön is a kényelmet  - a Zamárdi Siófok Taxit!

- MINIBUSZ KIRÁNDULÁSOK- Zamárdi Taxi - Minibuszos kirándulások - Főleg a Balatonhoz érkező külföldiek veszik igénybe minibuszos kirándulásainkat. Kisebb csoportoknak kínálunk egyéni, egész napos, exkluzív minibuszos kirándulásokat: Balaton körút, borkóstoló Zamárdiban és Siófokon, Siófok by night - éjszakai városnézés, Budapest nappali vagy éjszakai városnézés, Pusztaprogram lovasbemutatóval, Dunakanyar... kirándulás Magyarország történelmébe stb. Igény esetén bárhova vállalunk kirándulást és a megszervezésében is segítünk. Szükség szerint angolul, németül, oroszul beszélő idegenvezetőt is biztosítunk.

- TAXI ÁRAK Zamárdi ... zóna-árak a bizalom jegyében!


- Taxi Árak Zamárdi- Akkor hívjon bennünket, ha a Zamárdiban élő kollégáink nem állnak rendelkezésre! Mi Siófokról biztosítjuk a taxi szolgáltatást Zamárdiban és környékén. A siófoki taxi árak egységes zóna-árak, melyeket Siófok Város képviselő testülete rendeletben szabályoz.- A taxi mindig Siófok belvárosból indul. A zóna-ár táblázatban található városrészekből normál taxi tarifa 1 - 4 főig a sárga mezőben, minibusz-taxi tarifa 6 főig a sötét mezőben található.
*FIGYLEM!
A taxi árak normál viszonyok mellett alkalmazhatóak. A nyári főszezonban, fesztiválok, rendezvények, extrém időjárási és közlekedési viszonyok mellett a jelzett áraktól eltérő árakat alkalmazhatunk! ** Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a nyári hétvégéken a megnövekedett forgalom miatt hosszabb időbe telhet, amíg a taxi a címre érkezik! Zamárdiban is rendeljék meg a taxit vagy minibuszt legalább 20 perccel a tervezett indulás előtt! Megértésüket köszönjük.

- Válassza Ön is a kényelmet és a biztonságot!


- FIGYELEM!
A felsorolt árak tájékoztató jellegűek. Extrém forgalmi és időjárási viszonyok közt, vagy speciális igények eseténaz írásban vagy telefonon visszaigazolt ár fizetendő.

- A taxi mindig Siófok belvárosból indul.

ZAMÁRDI- taxi árak ->

Zamárdimax 4 főmax 6 főmax 8 fő
Zamárdin-belül8.000,-12.000,-14.000,-
Zamárdi-Felső8.000,-12.000,-14.000,-
Széplak-alsó8.000,-12.000,-14.000,-
Siófok-Töreki10.000,-14.000,-16.000,-
Széplak-felső 2.8.000,-12.000,-14.000,-
Széplak-felső 1.8.000,-12.000,-14.000,-
Siófok8.000,-12.000,-14.000,-
Balatonendréd9.000,-14.000,-15.000,-
Lulla13.000,-20.000,-22.000,-
Torvaj14.000,-20.000,-22.000,-
Sérsekszőlős14.000,-20.000,-22.000,-
Tab20.000,-25.000,-30.000,-
Szántód10.000,-15.000,-16.000,-
Balatonföldvár12.000,-15.000,-17.000,-
Kőröshegy12.000,-15.000,-17.000,-
Bálványos13.000,-16.000,-18.000,-
Kereki13.000,-16.000,-18.000,-
Pusztaszemes15.000,-20.000,-22.000,-
Kapoly20.000,-25.000,-30.000,-
Zics24.000,-30.000,-35.000,-
Miklósi25.000,-30.000,-35.000,-
Törökkoppány30.000,-35.000,-40.000,-
Somogymeggyes23.000,-28.000,-30.000,-
Nágocs28.000,-30.000,-35.000,-
Andocs30.000,-35.000,-40.000,-
Bonnyapuszta35.000,-40.000,-45.000,-
Kisbárapáti38.000,-40.000,-45.000,-
Igal40.000,-50.000,-60.000,-
Szabadi-fürdő13.000,-20.000,-24.000,-
Sóstó-1.14.000,-21.000,-24.000,-
Sóstó-2.15.000,-21.000,-25.000,-
Sóstó-3.16.000,-24.000,-28.000,-
Balatonvilágos18.000,-27.000,-30.000,-
Balatonaliga20.000,-30.000,-32.000,-
Balatonakarattya23.000,-32.000,-35.000,-
Balatonfőkajár23.000,-32.000,-35.000,-
Balatonkenese23.000,-32.000,-35.000,-
Balatonfűzfő25.000,-37.000,-40.000,-
Lepsény23.000,-32.000,-35.000,-
Enying25.000,-34.000,-36.000,-
Ozora55.000,-65.000,-75.000,-
Simontornya50.000,-60.000,-70.000,-
Szabadi-falu 1.14.000,-20.000,-24.000,-
Szabadi-falu 2.13.000,-20.000,-20.000,-
Kiliti-1.10.000,-18.000,-20.000,-
Kiliti-2.12.000,-20.000,-22.000,-
Kiliti-Reptér12.000,-20.000,-22.000,-
Kiliti-Ugró bázis13.000,-22.000,-24.000,-
Ságvár13.000,-22.000,-24.000,-
Nyim15.000,-25.000,-30.000,-
Ádánd15.000,-25.000,-30.000,-
Som15.000,-25.000,-30.000,-
Nagyberény16.000,-26.000,-32.000,-
Bábonymegyer22.000,-32.000,-35.000,-
Iregszemcse22.000,-32.000,-35.000,-
Tamási40.000,-50.000,-60.000,-

ZAMÁRDI


- Zamárdi Taxi Siófok - Zamárdi a Balaton déli partjának egyik legszebb, családias üdülőhelye. Autópályán (M7), közúton, vasúton, komppal egyaránt könnyen megközelíthető. Különleges vonzereje a gyermekes családok számára ideális több kilométer hosszú gondozott, vizesblokkokkal ellátott, füves strand. De Zamárdi több ennél! Színvonalas szálláshelyekkel, éttermekkel és jó programok színes választékával várja vendégeit. A strand használata a város egész területén ingyenes. A fürdővendégek biztonságát és kényelmét ingyenes elsősegély nyújtó pont és vízimentő szolgálat biztosítja. A kikötő csónakok és kishajók fogadására alkalmas. A vízben és a parton minden korosztály éven át talál sportolási lehetőségeket: szörfözés, supozás, vízibicikli, horgászat, strandolás, korcsolyázás, fakutyázás, kalandpark, paintball, kerékpározás, tenisz, gokart, strandröplabda stb. - Zamárdi erdős lankáin kijelölt turistaútvonalak segítik a gyalogos, kerékpáros túrák résztvevőinek tájékozódását. A Kő-hegyi kilátóból csodálatos panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre, tiszta időben pedig a csillogó víztükörre Kenesétől Badacsonyig és déli irányban a Somogyi dombságra. A várost körülölelő dombok szőlőskertjei finom borokkal hívogatnak. Komoly vonzerőt jelentenek aZamárdi kalandpark, a Világháborúk Múzeuma, az évente megrendezésre kerülő fesztiválok: Balaton Sound Fesztivál, B my Lake, Strand Fesztivál.
- Hasznos linkek: - Szállás Siófok ->, - Plázs Siófok ->, - Zamárdi Wellamarin Hotel ->, - Zamárdi Chiao Italia Pizzéria ->, - Zamárdi Mauró Étterem ->, - Zamárdi Balatonsound ->

BUDAPEST - BALATON TRANSZFER- Figyelem! - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos transzfereket teljesítünk Budapest Liszt Fernc Repülőtér (Ferihegy) és a Balaton közeli települések, valamint Nyugat-Magyarország, városai, turisztikai célpontjai között. - Leggyakoribb transzfereink belföldön: Budapest - Balaton, Siófok, Zamárdi, Balatonkenese, Balatonalmádi, Balatonfüred, Veszprém, Tihany, Badacsony, Keszthely, Hévíz, Nagykanizsa, Nagyatád, Marcali, Kaposvár, Igal, Dombóvár, Tamási. - Vállalunk egyéni vagy kiscsoportos utakat bármely Nyugat-Magyarországi cím, hotel és a Budapest Repülőtér között. A privát taxi, minibusz, autóbusz transzferekre fix-árakat alkalmazunk, semmi rejtett költséget, vagy extra díjat nem számolunk fel az árajánlatunkban megadotton felül. Utasaink azért választanak bennünket, mert a rugalmas indulás, a háztól-házig személyszállítás, hogy nem kell idegenekkel együtt utazniuk, biztonságossá és kényelmessé teszi az utazást.


NEMZETKÖZI SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS -> TRANSZFER


COVID-19 - Az éppen aktuális előírások és korlátozások betartásával folyamatosan biztosítjuk a nemztetközi transzfer szolgáltatást is. Kérjük legyen tekintettel arra, hogy egymás és a saját biztonságunk érdekében arc maszkot használunk az utazás során és ezt az utasainktól is elvárjuk! Külföldre vagy külföldről történő utazásaihoz szükséges imformációkat a Konzuli Szolgálat honlapján találhat.
- Készséggel állunk utasaink rendelkezésére ha üdülni utaznak és repülőgépük valamely környező ország repülőteréről indul, vagy oda érkezik Budapest Repülőtér helyett. Gyakoribb egyéb reptéri transzfereink: Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Pozsony Bratislava Repülőtér, Zagrab, Ljubljana Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Taxi, Minibusz vagy Autóbusz? Nemzetközi fuvarozást végzünk versenyképes, kedvező árakon Magyarország, Budapest, Balaton és a környező Közép-Európai országok jelentősebb turisztikai célpontjai, nagyobb városai között.  Vállalkozásunk rendelkezik a tevékenységhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel és megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által támasztott valamennyi törvényi feltételnek.


Utasvélemények

Maria Maglasang - Indonesia

I always wanted to visit these cities (Bratislava, Vienna, Budapest). I'm so happy, I found this site! Easy to book, enough details and information, so I didn't have to worry about anything. Thanks for the trip! I miss these places already! Best wishes: Maria from Indonesia

2018-03-19

Nancy Morton - USA

I got a European trip as a graduation gift from my mom. Due to some errors, we missed the train from Vienna to Budapest. Luckily, we found this site and it was really life-saving! After hours of worrying, we met a kind and helpful driver and it was a relief! It was a good idea, to use a professional service instead of getting lost in a foreign-language country even more. It was an enjoyable ride and we also got useful tips for sights, museums and restaurants. Thank you very much Emil!
Nancy Morton - USA California

2018-03-19

Marek Jablonsky - Poland

Hi! We were travelling with the kids from Vienna to Budapest with the option of travelling through the Danube Bend. So rich history and amazing view! Our guide and driver was so easy-going, helpful and intelligent. The kids enjoyed the time so much and learnt more, than in a history lesson! We would like to thank you for the ride. It was an awesome day, you made our trip so interesting! Thank You Emil! Regards: Marek Jablonsky - Poland

2018-03-19

Tommy Lim

"We had booked for us 3 Emil as a private driver from Vienna to Budapest in Sept. 2017 via his homepage viennabudapest.hu. It was easy to find all the informations on the site. His offer was promt and detailed, he answered for all our questions previously in his transfer confirmation. The pick up was in the exact time, the car is a luxury Mercedes E class estate car, enough luggage-rack for our 4 suitcases and hand bags. He offered us not a simple direct transport to Budapest but a scenic tour via Bratislava, which is the capital city of Slovakia. It was amazing!!! Highly recommended! Thank you Emil!"

2018-03-10

Daniel Sikorsky

It was an excellent ride and excellent car excellent driver.
Five stars!
Thanks Emil

2018-01-10

Dieter und Elke Schröder

Wir möchten uns für die pünktliche Abholung aus Pari bedanken.Wir
können Sie nur weiter empfehlen.
Grüße aus Schleswig Holstein!

Dieter und Elke Schröder

2017-07-06

Robert Venczel - USA Florida

Nálunk Amerikában teljesen más kép él a taxisokról. Nemrég meglátogattam az őseim földjét családommal. Sajnos a gyerekeim nem jól beszélik a Magyar nyelvet. Az interneten találták - szerencséjükre - a mi kedvenc magyar sofőrünket, aki nem csak, hogy kiválóan beszél angolul, de hihetetlen lexikális tudással rendelkezik. Innentől kezdve felébredt a kíváncsiságuk az Óhaza történelme és kultúrája iránt. Emil minden tiszteletet és elismerést megérdemel.
Köszönjük Emil! (Újra jövünk)

2016-03-04

Nyilvántartási szám: 25697297
Adószám: 51336985-1-34

Copyright: siofoktaxi.hu © 2009 - 2024

Bokros Emil

ZAMÁRDI TAXI ÉS MINIBUSZ, REPÜLŐTÉRI TRANSZFER
Bokros Emil EV.
Cím: Zamárdi, Szabadság tér, 8621
Telefon: +36305442120 Angolul, Németül, Magyarul
E-Mail: zamarditaxi@gmail.com