Repülőtéri Transzfer Budapest <->Zamárdi Taxi Minibusz

Taxi és minibusz reptéri transzferek: Budapest Repülőtér, Bécs Repülőtér. Reptéri transzfer kényelmesen, gyorsan, kedvező áron - Repülőtéri Transzfer - Zamárdi, Szántód, Balatonendréd, Lulla, Bálványos, Kőröshegy, Kereki, Balatonföldvár.

- Kérjen ajánlatot, megéri! Kedvezőbb gazdasági, inflációs helyzetben mi is olcsóbb árakon tudunk szolgáltatni. Vissza fuvar esetén is jelentős kedvezményt kaphat.

Taxi, minibusz privát transzfer Budapest Repülőtér - Zamárdi. Angolul, németül beszélő sofőr. ❤️


- Zamárdi Repülőtér Transzfer - partnerek vagyunk utazásinál!
- Javasoljuk, hogy az utazás részleteinek véglegesítése után az egyéni reptéri transzferét is rendelje meg előrendeléssel!

- Zamárdi Taxi, Minibusz Transzfer Szolgáltatás - Az élet is egy utazás, utazzunk együtt!Taxi szolgáltatás, személyszállítás Zamárdiban, a Balaton körzetében taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Szolgáltatásaink: Vállalkozásunk kínálatában a taxi, minibusz szolgáltatások és a repülőtéri transzferek melett kiemelt szerepet kapnak a kis létszámú csoportoknak szervezett egyedi exkluzív minibuszos kirándulások, borkóstlók transzferei a Balaton körül. Vállaljuk konferenciák, rendezvények, esküvők teljes körű fuvarozását. Személyszállítás megrendelhető normál személytaxival, 6+1 személyes egyterű minibusz taxival, 8+1 személyes minibusszal.

- TAXI TRANSZFER ->


- Zamárdi Repülőtéri transzfer - 0 - 24 órában elérhetők vagyunk Zamárdi tágabb vonzáskörzetében és a Balaton körül. Taxi és minibusz transzfer rendelés esetén vegyék figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul!  - FIGYELEM! - A Magyar Parlament a176//2015. (Vll.7) -es Törvényben szabályozza a taxis és személygépkocsis személyszállítást, a taxi maximum 6 fő utast szállíthat. A taxi árakat Önkormányzati Rendelet szabályozza, megkülönböztetve a max. 4 fős taxi és a max 6 fős minibusz-taxi gépkocsikat.

- Taxi ár 3 főig: Budapest - Zamárdi: 80.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Budapest Repülőtér - Zamárdi: 85.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Balaton Airport - Zamárdi: 60.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Bécs Repülőtér - Zamárdi: 140.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Kiliti Repülőtér - Zamárdi: 12.000,- Ft / út

- MINIBUSZ TRANSZFER 6+1 FŐS ->

- A taxi maximum 6 fő utast szállíthat. Vállalkozásunk rendelkezik 6+1 személyes minibusz taxikkal is valamint nem taxis, személygépkocsis személyszállító tevékenységi engedéllyel 8+1 fős személygépkocsis és minibuszos fuvarozásra is. Nálunk rendelhet 6, 7, 8, 9 személyes kisbuszokat is. A transzfer árak esetében  megkülönböztetünk max. 4 fős és a max 6 fős minibusz-taxi gépkocsikat, valamint 8+1 fős minibuszokat.

- Taxi ár 6 főig: Budapest - Zamárdi: 90.000,- Ft / út

- Taxi ár 6 főig: Budapest Repülőtér - Zamárdi: 90.000,- Ft / út

- Taxi ár 6 főig: Balaton Airport - Zamárdi: 70.000,- Ft / út

- Taxi ár 6 főig: Bécs Repülőtér - Zamárdi: 160.000,- Ft / út

- Taxi ár 6 főig: Kiliti Repülőtér - Zamárdi: 20.000,- Ft / út

- 8+1 SZEMÉLYES MINIBUSZ ->

- A 176/2015(VII.7) -es törvénynek megfelelően a taxi maximum 6 fő utast szállíthat. Mi  rendelkezünk tevékenységi engedéllyel nem taxis személygépkocsis személyszállításra is 8 +1 személyes minibuszra. - Zamárdi minibuszos személyszállítás - party-busz, hotel transzfer. - Repülőtéri Transzfer Zamárdi - Budapest Ferihegy és Budapest - Zamárdi közt fix áron, háztól - házig. - Airport Minibusz - Budapest, Bécs Schwechat, Graz, Pozsony, Zagrab, Ljubljana, Maribor, Hévíz. - Minibusz kirándulások: Budapest városnézés, Dunakanyar, Puszta, Balaton körút. - Nemzetközi minibuszos személyszállítás. - Háztól - házig szállítás: Budapest Keleti, Nyugati, Kelenföld, Déli-pályaudvar, Népliget Buszpályaudvar. - Prémium kategóriás, légkondicionált kisbuszok nagy csomagtérrel. - Nemzetközi utakhoz tapasztalt, angolul és németül is beszélő sofőr kérhető..

- Minibusz 8 főig: Budapest - Zamárdi: 100.000,- Ft / út

- Minibusz 8 főig: Budapest Repülőtér - Zamárdi: 100.000,- Ft / út

- Minibusz 8 főig: Balaton Airport - Zamárdi: 80.000,- Ft / út

- Minibusz 8 főig: Bécs Repülőtér - Zamárdi: 180.000,- Ft / út

- Minibusz 8 főig: Kiliti Repülőtér - Zamárdi: 22.000,- Ft / út

- MERCEDES VIP TRANSZFER ->

- A SIÓFOK ZAMÁRDI TAXI szolgáltatása a VIP CAR SERVICE. A hagyományos taxival megegyező áron, prémium kategóriás (főleg) Mercedes gépkocsikkal nyújtunk Siófokon, Zamárdiban és a Balaton körzetében személyszállítási szolgáltatást. A VIP TAXI ÉS TRANSZFER szolgáltatás kizárólag előrendeléssel rendelhető meg. Megbízható, pontos és udvarias taxi szolgáltatást kínálunk Önöknek előre kiszámítható áron. Modern, felső kategóriás autópark, utasbarát, idegen nyelveket beszélő profi sofőr garantálják, hogy a taxizás ne csak utazás, hanem kellemes élmény is legyen! - Mivel Zamárdi a Balaton Szíve, így az üzleti utazókon kívül külföldi turisták és fesztivál vendégek is sokan érkeznek repülőgéppel sok csomaggal. A nyaraló vendégek repülőtéri transzfereihez a budapesti repülőtér és Zamárdi között ez a gépkocsi a legmegfelelőbb - nagy csomagtér a poggyásznak és maximális kényelem az utasoknak.

- Taxi ár 3 főig: Budapest - Zamárdi: 80.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Budapest Repülőtér - Zamárdi: 85.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Balaton Airport - Zamárdi: 60.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Bécs Repülőtér - Zamárdi: 140.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Kiliti Repülőtér - Zamárdi: 12.000,- Ft / út

- TRANSZFER BUDAPEST - ZAMÁRDI ->


- Repülőtéri transzfer Zamárdi Budapest Airport. Készséggel állunk utasaink rendelkezésére ha üdülni utaznak és repülőgépük Budapestről, Sármellék Hévíz-Balaton Airport-ról vagy valamely környező ország repülőteréről (Bécs Schwechat, Bratislava, Graz, Zágráb) indul, vagy oda érkezik. Egyéni és céges megrendelőink, szerződött utazási irodák és szállodák megelégedettsége és rendszeres megbízásai teszik lehetővé, hogy járműparkunkat folyamatosan, a kor igényeinek megfelelően frissíthessük. Vállalkozásunk rendelkezik a tevékenységhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel és megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által támasztott valamennyi törvényi feltételnek. - Premium kategóriás személyszállítás, taxi, minibusz, busz kategóriákban Budapest Repülőtér, Budapest Pályaudvar, Budapest Népliget Buszpályaudvar és Zamárdi vagy más Balaton közeli települések között. Leggyakoribb transzfereink belföldön: Budapest Repülőtér - Balaton, Zamárdi, Szántód, Balatonendréd, Lulla, Bálványos, Kőröshegy, Kereki, Pusztaszemes, Tab, Kapoly, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Szólád, Kötcse, Teleki, Nagycsepely, Balatonszemes.- A busz, a vonat és a repülő nem vár, de mi mindig megvárjuk Önt és rugalmasan alkalmazkodunk az Önök igényihez. A privát transzfer sokkal kényelmesebb mint busszal vagy vonattal utazni. Repülőtéri információk: - Budapest Repülőtér ->, - Hévíz-Balaton Repülőtér ->, - Debrecen Repülőtér ->, - Siófok-Kiliti Repülőtér ->, - Pécs-Pogány Repülőtér ->, - Bécs Schwechat Repülőtér -> - Graz Repülőtér ->, - Pozsony Bratislava Repülőtér ->, - Zagrab Repülőtér ->

- REPTÉRI TRANSZFER ÁRAK ->

- Reptéri transzferek árai Zamárdi és a felsorolt repülőterek között- A transzfer árak normál viszonyok mellett alkalmazhatóak. A nyári főszezonban, fesztiválok, rendezvények, alkalmával a jelzett áraktól eltérő árakat alkalmazhatunk! ** Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a nyári hétvégéken a megnövekedett forgalom miatt hosszabb időbe telhet, amíg a repülőtérre érkezik, ennek függvényében kérje az indulást!
- FIGYELEM! A felsorolt árak tájékoztató jellegűek. Változó inflációs, forgalmi és időjárási viszonyok közt, vagy speciális igények esetén mindig az írásban vagy telefonon visszaigazolt ár fizetendő. Kedvezőbb gazdasági, inflációs helyzetben mi is olcsóbb árakon tudunk szolgáltatni.

- A transzfert mind két irányban megrendelheti.

ZAMÁRDI- reptéri transzfer árak ->

Repülőtérmax 3 főmax 6 főmax 8 fő
Budapest Repülőtér85.000,-90.000,-100.000,-
Budapest Kelenföld80.000,-90.000,-100.000,-
Budapest Népliget80.000,-90.000,-100.000,-
Budapest Keleti80.000,-90.000,-100.000,-
Budapest Déli80.000,-90.000,-100.000,-
Budapest Nyugati80.000,-90.000,-100.000,-
Bécs Schwechat140.000,-160.000,-180.000,-
Graz Repülőtér150.000,-170.000,-190.000,-
Pozsony Repülőtér130.000,-140.500,-120.000,-
Zágráb Repülőtér140.000,-160.000,-180.000,-
Balaton Airport60.000,-70.000,-80.000,-
Siófok Kiliti Repülőtér12.000,-20.000,-22.000,-

- KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! ->

- FOGLALJON EGYSZERŰEN ONLINE! - Kérjük legyen tekintettel arra, hogy ajánlatkérése még nem jelent megrendelést! Árajánlatot az oldalunkon található ajánlatkérő forma segítségével írásban kérhet. Kérjük, hogy az ajánlatkérésben valamennyi - a transzfer pontos bonyolításához szükséges - adatot adják meg. Adataikat bizalmasan kezeljük. Ajánlatkérése elküldéséről automatikus visszaigazolást kap. A megrendelését csak úgy tudjuk visszaigazolni, ha megkapjuk Öntől, hogy elfogadja az ajánlatunkat! Bármilyen kérdéssel hívhat telefonon:+36302376000 WhatsApp, Facetime, Messenger, Viber ...

- ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK- Repülőtéri transzferét lehetőleg előre rendelje meg írásban!
- Transzfer rendelés munkaidőben: +36302376000
- Árak: gépkocsira értendőek, nem személyenkénti árak
- Az ár tartalmazza a szállítás minden költségét - adó, útdíj, parkolás.
- Transzfer ajánlatkérés, megrendelés: Lehetőleg írásban.
- Csomag - poggyász: Tágas, nagy csomagterű kombi taxikat, minibuszokat használunk.
- Fizetés készpénzben a gépkocsivezetőnek: FT, EUR, GBP, CHF, USD.
- Bankkártyás fizetés lehetséges: + 3 % felár.
- Fizetés banki átutalással: előzetesen.
- Számla: online kassza, vagy online számla.
- Gépkocsivezető: németül és angolul beszélő sofőr kérhető

- Válassza Ön is a kényelmet!

BUDAPEST - BALATON SOUND TRANSZFER- A Balaton Sound Fesztivál a Balaton déli partján Zamárdiban kerül évente megrendezésre. A Budapest Repülőtér és Zamárdi közti távolság csak 145 km, a fesztiválra a leggyorsabban gépkocsival érkezhet Budapestről. Aki nem szeretne a nyári hőségben tömött tömegközlekedéssel utazni, nekik kínáljuk szolgáltatásunkat - természetesen nem csak a repülőtérről, hanem bármely más címről is. A fesztivál után rendelkezésre állunk a visszautazásra is. Figyelem! - Tapasztalatunk szerint hatalmas tömeg érkezik, majd távozik egy időben. Gyakran nincs elég hely a buszon, vagy a vonaton ennyi embernek. Ha előre megrendeli a taxi, minibusz transzfer szolgáltatást, akkor ránk számíthat. Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, transzfereket teljesítünk Budapest Liszt Fernc Repülőtér (Ferihegy) és a Balaton Soundhoz közeli, települések között. - Leggyakoribb transzfereink: Budapest - Zamárdi, Szántód, Siófok, Balatonföldvár, Kőröshegy, Balatonendréd, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonfőkajár, Balatonkenese. A privát taxi, minibusz, transzferekre fix-árakat alkalmazunk, semmi rejtett költséget, vagy extra díjat nem számolunk fel az árajánlatunkban megadotton felül. Utasaink azért választanak bennünket, mert a rugalmas indulás, a háztól-házig személyszállítás, hogy nem kell idegenekkel együtt utazniuk, biztonságossá és kényelmessé teszi az utazást.


Utasvélemények

Maria Maglasang - Indonesia

I always wanted to visit these cities (Bratislava, Vienna, Budapest). I'm so happy, I found this site! Easy to book, enough details and information, so I didn't have to worry about anything. Thanks for the trip! I miss these places already! Best wishes: Maria from Indonesia

2018-03-19

Nancy Morton - USA

I got a European trip as a graduation gift from my mom. Due to some errors, we missed the train from Vienna to Budapest. Luckily, we found this site and it was really life-saving! After hours of worrying, we met a kind and helpful driver and it was a relief! It was a good idea, to use a professional service instead of getting lost in a foreign-language country even more. It was an enjoyable ride and we also got useful tips for sights, museums and restaurants. Thank you very much Emil!
Nancy Morton - USA California

2018-03-19

Marek Jablonsky - Poland

Hi! We were travelling with the kids from Vienna to Budapest with the option of travelling through the Danube Bend. So rich history and amazing view! Our guide and driver was so easy-going, helpful and intelligent. The kids enjoyed the time so much and learnt more, than in a history lesson! We would like to thank you for the ride. It was an awesome day, you made our trip so interesting! Thank You Emil! Regards: Marek Jablonsky - Poland

2018-03-19

Tommy Lim

"We had booked for us 3 Emil as a private driver from Vienna to Budapest in Sept. 2017 via his homepage viennabudapest.hu. It was easy to find all the informations on the site. His offer was promt and detailed, he answered for all our questions previously in his transfer confirmation. The pick up was in the exact time, the car is a luxury Mercedes E class estate car, enough luggage-rack for our 4 suitcases and hand bags. He offered us not a simple direct transport to Budapest but a scenic tour via Bratislava, which is the capital city of Slovakia. It was amazing!!! Highly recommended! Thank you Emil!"

2018-03-10

Daniel Sikorsky

It was an excellent ride and excellent car excellent driver.
Five stars!
Thanks Emil

2018-01-10

Dieter und Elke Schröder

Wir möchten uns für die pünktliche Abholung aus Pari bedanken.Wir
können Sie nur weiter empfehlen.
Grüße aus Schleswig Holstein!

Dieter und Elke Schröder

2017-07-06

Robert Venczel - USA Florida

Nálunk Amerikában teljesen más kép él a taxisokról. Nemrég meglátogattam az őseim földjét családommal. Sajnos a gyerekeim nem jól beszélik a Magyar nyelvet. Az interneten találták - szerencséjükre - a mi kedvenc magyar sofőrünket, aki nem csak, hogy kiválóan beszél angolul, de hihetetlen lexikális tudással rendelkezik. Innentől kezdve felébredt a kíváncsiságuk az Óhaza történelme és kultúrája iránt. Emil minden tiszteletet és elismerést megérdemel.
Köszönjük Emil! (Újra jövünk)

2016-03-04

Nyilvántartási szám: 25697297
Adószám: 51336985-1-34

Copyright: siofoktaxi.hu © 2009 - 2024

Bokros Emil

ZAMÁRDI TAXI ÉS MINIBUSZ, REPÜLŐTÉRI TRANSZFER
Bokros Emil EV.
Cím: Zamárdi, Szabadság tér, 8621
Telefon: +36305442120 Angolul, Németül, Magyarul
E-Mail: zamarditaxi@gmail.com