BEMUTATKOZÁS, KAPCSOLAT, GYIK - Zamárdi Taxi

Taxi vállalkozás - elérhetőség, cégadatok, telefonszám: +36305442120 - Zamárdi Taxi és Minibusz reptéri transzfer.

- Üdvözlöm a Tisztelt Látogatókat!
- Bokros Emil egyéni vállalkozó vagyok. Siófoki taxis egyéni vállalkozásomat 1988-ban alapítottam. Már a kezdetek óta utasaink elérhetnek bennünket a szomszédos Zamárdiban és Szántódon is. A kitartó és becsületes munkavégzésnek köszönhetően mára Siófokon taxi, minibusz és repülőtéri transzfer kategóriában piacvezető vállalkozás az enyém. Referenciáim közé tartoznak a legnevesebb siófoki szállodák, éttermek, és utazási irodák, rendezvényszervezők, valamint vállalkozások Siófokon és Zamárdiban. A Balatonnál az utóbbi évek turisztikai trendjei szerint felerősödött konferencia turizmushoz kapcsolódóan igyekszünk megfelelni a minőségibb elvárásoknak. Kollégáim közül többen angol, német, orosz, olasz, román idegennyelv-ismerettel rendelkeznek. Rendezvényekhez, konferenciákhoz, kongresszusokhoz igény szerint, taxi, minibusz-taxi, flottaszolgáltatást tudunk biztosítani. Munkám során rengeteg érdekes emberrel találkoztam, temérdek csodálatos helyen megfordultam. Hivatásnak tekintem a taxizást és a személyszállítást. Elsősorban magammal szemben fogalmazok meg szigorú elvárásokat a pontosságot, a profi szolgáltatást, az utasbarát magatartást, de ugyanezt elvárom a munkatársaimtól is. Kiválóan beszélek a magyaron kívül németül és angolul, aminek munkám során elképesztően sok hasznát veszem. Mára több mint 4.000 000 kilométert vezettem, legalább a felét külföldi fuvarok során. Az irodai munka mellett elsősorban repülőtéri transzferek, nemzetközi személyszállítás és minibuszos kirándulások a fő profilom.
* Nálunk a minőség, megbízhatóság, segítőkészség, diszkréció az alap!
* Azoknak, akiknek nem csak az ár a fontos - Nekik kínáljuk szolgáltatásunkat egész évben, a nap 24 órájában.
* Akik a legolcsóbb siófoki vagy balatoni taxit keresik - ők nem minket keresnek, hiszen mi nem szeretnénk a színvonalból engedni. A szolgáltatást - legjobb tudásunk, és erkölcsi meggyőződésünk - de a saját feltételeink - szerint, piaci áron biztosítjuk.
* Törzsutaskedvezmények - A Törzsutas mindig nagybetűvel kezdődik ... nekik nem kell kérniük a kedvezményt, másoknak pedig felesleges.
* Taxireklám -A taxigépkocsi nem hirdetőoszlop, viszont kommunikációnkban, honlapunkon szívesen - kölcsönösségi alapon - reklámozzuk partnereinket, és az általunk arra méltónak tartott egyéb szolgáltatásokat.
* A taxi-ár - szelektál...taxist is és utast is. Mi nem veszünk részt életszerűtlen, megalázó árversenyben.
* Siófok és Zamárdi is szezonális város - a nyári főszezonban a 25.000 lakosú Siófokon és az 5.000 lakosú Zamárdiban egy hétvégén megfordulhat akár 300.000 ember is. A közlekedés időszakonként ellehetetlenül, ilyenkor mi sem tudunk csodát tenni. Megértésüket köszönjük!

- Remélem, hogy hamarosan Önt is megelégedett utasaink között köszönthetem!

- HOGYAN RENDELHETEK TAXIT? ->


- TAXIRENDELÉS KIZÁRÓLAG TELEFONON lehetséges! - Kérjük legyen tekintettel arra, hogy a nyári balatoni főszezonban Zamárdiban gyakran ellehetetlenül a gépjármű közlekedés! - Javasoljuk, hogy rendeljen taxit a tervezett indulása előtt minimum 20 perccel! A főszezoni - főleg hétvégi - taxi igényeket nem minden esetben tudjuk időben kielégíteni. Ennek oka, hogy a 25.000 lélekszámú Siófok és az 5.000 lakosú Zamárdi nyáron akár 300.000 főre is felduzzad. Minden esetben pontos címet adjanak meg, ne a szálláshely fantázia nevét (ez gyakran változik)! Buszmegállóba, földes útra nem tudunk taxit küldeni!+36305442120 TELEFONOS TAXI RENDELÉS

- VAN LEHETŐSÉG BANKKÁRTYÁS FIZETÉSRE VAGY ÁTUTALÁSRA? ->

- IGEN! - Bankkártyás fizetés lehetséges a taxikban, személygépkocsikban, minibuszokban. Bármilyen bankkártyát, hitelkártyát képes kezelni a SUMUP telefonos applikációnk. Amennyiben szüksége van a kártyás fizetés bizonylatára is, a rendszer automatikusan azonnal elküldi az Ön e-mail címére. Amennyiben ügyfele vagy vendége transzferét szeretné kártyával előre fizetni, rendszerünk automatikusan díjbekérőt küld a megadott elérhetőségekre. Az autóbuszos transzferek esetében a gépkocsivezető állít ki számlát, illetve lehetőség van átutalással fizetni.

- IGÉNYBE VEHETEM A TAXIT JÁRVÁNY IDEJÉN IS? ->

- IGEN! - Az éppen aktuális előírások és korlátozások betartásával folyamatosan biztosítjuk a taxi és transzfer szolgáltatást. Kérjük legyen tekintettel arra, hogy - szükség esetén, az aktuális előírások figyelembe vételével - egymás és a saját biztonságunk érdekében arc maszkot használunk az utazás során és ezt az utasainktól is elvárjuk! Külföldre vagy külföldről történő utazásaihoz szükséges imformációkat a Konzuli Szolgálat honlapján találhat.

- HOGYAN RENDELHETEK TRANSZFERT? ->

- FOGLALJON EGYSZERŰEN ONLINE! - Kérjük legyen tekintettel arra, hogy ajánlatkérése még nem jelent megrendelést! Árajánlatot az oldalunkon található ajánlatkérő forma segítségével írásban kérhet. Kérjük, hogy az ajánlatkérésben valamennyi - a transzfer pontos bonyolításához szükséges - adatot adják meg. Adataikat bizalmasan kezeljük. Ajánlatkérése elküldéséről automatikus visszaigazolást kap. A megrendelését csak úgy tudjuk visszaigazolni, ha megkapjuk Öntől, hogy elfogadja az ajánlatunkat! Bármilyen kérdéssel hívhat telefonon:+36302376000 WhatsApp, Facetime, Messenger, Viber ...

AZ ÁRAK AUTÓRA VAGY SZEMÉLYEKRE VONATKOZNAK? ->

- Transzfer áraink minden esetben a gépkocsira érvényesek. Kérje az együtt utazók létszámának és csomagjának megfelelő kategóriájú gépkocsit!

KAPOK-E VISSZAIGAZOLÁST A MEGRENDELÉSRŐL? ->

- Miután megkaptuk visszajelzését, hogy elfogadja ajánlatunkat, hamarosan megkapja tőlünk a transzfer valamennyi részletét és feltételeit tartalmazó megerősítő visszaigazolást..

MI A TEENDŐ, HA VÁTOZTATNI SZERETNÉK A FOGLALÁSON? ->

- Kérjük keressen bennünket e-mailben vagy telefonon! Ügyfélszolgálati telefon: +3632376000 - magyar, angol, német nyelven.

HOGYAN TÖRÖLHETEM A FOGLALÁST? ->

- Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget vagy foglalót és hitelkártya adatokat sem. Kérjük, ha valamely okból meghiúsul az utazása, bennünket is időben értesítsen e-mailben vagy telefonon! Ügyfélszolgálati telefon: +3632376000 - magyar, angol, német nyelven.

HOGYAN FIZETEM A TRANSZFERT? ->

- A transzfert minden esetben a címre érkezés után fizeti, nem kérünk előleget sem. Elfogadott fizetőeszközök - készpénz: FT, EUR, CHF, GBP, USD. Bankkártyás fizetés esetén kérjük a megrendelésben jelezni, hogy kártyával kíván fizetni! Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

KAPOK-E SZÁMLÁT? ->

- Természetesen minden esetben hivatalos számlát adunk a szolgáltatásról. Rendelkezünk mobil on-line pénztárgéppel, de igény esetén online számlát a gépkocsivezető állít ki. Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

HOL TALÁLKOZOM A SOFŐRREL? ->

- A transzfer visszaigazolásában minden esetben értesítjük, a találkozás helyéről és módjáról. A megrendelésben minden esetben elkérjük a mobil számát, hogy a sofőr is kereshesse Önt! Találkozási pont a repülőtéren a terminál találkozási pontja, hoteleknél a recepció, egyéb céges vagy egyéni címek esetében ott ahol azt a gépkocsival a legközelebb szabályosan megtehetjük.

HA NEM BESZÉLEK MAGYARUL? ->

- Utasaink jelentős része külföldi turista, vagy üzleti utazó. Ajánlatkérését és telefonját fogadni tudjuk a magyaron kívül, angol és német nyelven. A külföldi transzfereket taxi és minibusz kategóriákban - angolul és németül is beszélő gépkocsivezetők látják el.

MENNYI CSOMAGOT VIHETEK? ->

- A repülőtéri és nemzetközi transzferekhez kényelmes és tágas taxikat, minibuszokat használunk, elegendő csomagtérrel, hogy minden utas 1db. kabin méretű és 1 db. kézi poggyászthozhasson magával. Ha extrém sok vagy nagy méretű poggyásszal utazik, azt kérjük előre jelezze az ajánlatkérésben! Ha szükséges tudunk poggyász utánfutótbiztosítani.

CSAK SIÓFOKRÓL VÁLLALNAK TRANSZFERT? ->

- A nem taxis személygépkocsis személyszállítás nem területi engedélyköteles. Vállalkozásom rendelkezik ilyen engedéllyel is. Működési területünk Siófok és a Balaton környéke. A személyszállítási rendelet szerint teljesíthetünk Magyarországról bárhova és Magyarországra is bárhonnan transzfereket. Természetesen, ha versenyképes áron tudunk ajánlatot tenni, bárhonnan és bárhová Magyarországon belül is vállalunk személyszállítást.

AJÁNLANAK MINIBUSZ KIRÁNDULÁST IS? ->

- Főleg a Balatonhoz érkező külföldiek veszik igénybe minibuszos kirándulásainkat. Kisebb csoportoknak kínálunk egyéni, egész napos, exkluzív minibuszos kirándulásokat: Balaton körút, borkóstoló Zamárdiban és Siófokon, Siófok by night - éjszakai városnézés, Budapest nappali vagy éjszakai városnézés, Pusztaprogram lovasbemutatóval, Dunakanyar... kirándulás Magyarország történelmébe stb. Igény esetén bárhova vállalunk kirándulást és a megszervezésében is segítünk. Szükség szerint angolul, németül, oroszul beszélő idegenvezetőt is biztosítunk.

MILYEN GÉPKOCSIVAL UTAZOK? ->

- Valamennyi autónk rendelkezik a Nemzeti Közlekedési Hatóság személyszállítási engedélyével, megfelel a legszigorúbb feltételeknek, rendszeresen szervizelt és jól karbantartott. Személygépkocsi: Mercedes E osztály, minibuszok: Mercedes Vito, Viano, V osztály, buszok: Mercedes Sprinter 15, 18, 20 fős

UTAZNAK-E MÁSOK IS AZ AUTÓBAN? ->

- A privát transzferek esetében kizárólag csak Ön, vagy az Önnel egy társaságban utazók tartózkodnak a gépkocsiban. Gyűjtő transzfert, menetrendi személyszállítást, iránytaxi fuvarmegosztó szolgáltatást nem végzünk.

MI A TEENDŐ HA KÉSIK A GÉPEM? ->

- Nem ritka dolog, hogy a repülőgép késik vagy törlik a járatot. Ebben az esetben kérjük, hogy értesítsen bennünket telefonon, hogy a gépkocsivezető ne várjon feleslegesen, vagy egy későbbi időpontban tudja megoldani a szállítást!

MI VAN HA KÉSIK A TRANSZFEREM? ->

- Sajnos előfordulnak útközben balesetek, forgalmi dugók, útépítések. A határátlépéssel járó szállításnál akár hosszabb várakozás is lehet a határon. Tapasztalatunk és helyismeretünk birtokában igyekszünk ilyen esetekben is pontos időben a címre érkezni, de rajtunk kívül álló okokból bekövetkező késésekért felelősséget nem vállalunk. Késés esetén előre értesítjüka megrendelésben Ön által megadott telefonszámon.

SAJÁT TAPASZTALATAINK ->

- Az elmúlt évtizedben szerencsére a magyarok jelentős részének is lehetősége nyílt a közeli és távolabbi világ felfedezésére. Ezt a változást az életszínvonal emelkedése, az olcsó repülős utak, a vonzó "All Inclusive" tengerparti szállodák kínálata mind elősegítette. Versenytársaink is igyekeztek mindent megtenni, hogy mind többen náluk költsék el a nyaralásra szánt pénzüket. A Balaton a "Magyar Tenger" mindeközben veszített a vonzerejéből. Sokak számára teljesen lekerült az uazási térképről. A 2020-as évben a pandémia és számos más ok sajnos megfékezte ezt a felfokozott utazási kedvet és félelemből, kényszerűségből ismét sokan megtaláltak bennünket ... és nagyon ELCSODÁLKOZTAK!

A BALATON MELLETT SZÓL ->

- Nem azt találták amit a bulvár médiában olvastak, láttak! A szálláshelyek színvonala felveszi a versenyt a vetélytársak színvonalával ... minden csak ár és igény kérdése, kinek-kinek a pénztárcája szerint.
- Nem igaz, hogy itt mindenkit "lehúznak" a gonosz szolgáltatók.
- Nem igaz, hogy Siófokra csak a "bulitúristák" járnak.
- Nem igaz, hogy itt 1.000-Ft a lángos:).
- Nem igaz, hogy kiütést kapsz a strandon, ellenben a legtöbb siófoki strandon ivóvíz minőségű a Balaton vize.
- Nem igaz, hogy rossz időben nincs mit csinálni, hisz számtalan értelmes kikapcsolódási lehetőséget találunk Siófokon és vonzáskörzetében az esős napokra is ... az ingyenestől az olcsón át a drágábbig.
- Igaz, hogy autóval Magyarország legtávolabbi végéből is ide lehet utazni 3 óra alatt.
- Igaz, hogy nem megy el a szabadság első és utolsó napja az utazással.
- Igaz, hogy 1.000 - 2.500 Forintból lehet étteremben ebédelni.
- Igaz, hogy nyáron sokan vannak (A 25.000-es városban egy nyári hétvégén akár 300.000-en is megfordulnak) ... nem véletlenül.
- Igaz, hogy Siófok a Balaton és a nyár fővárosa – és ezt nem csak a helybeli lokálpatrióták állítják.
- Igaz, hogy Siófok Budapest után a külföldön legismertebb magyar város.
- Igaz, hogy Siófokon a fiatalok, a családosok és az idősek is jól érezhetik magukat – akár egymás zavarása nélkül is.
- Igaz, hogy Siófokon született Kálmán Imre a világhírű operettszerző - kinek emlékét műveinek rendszeres bemutatásával őrizzük.
- Igaz, hogy Siófokon jó a közbiztonság – nemcsak a hatóságok, hanem a helybeli civilek munkájának köszönhetően is.
- Igaz, hogy Siófokon van az ország egyik legjobban felszerelt kórháza a Balaton-régió magas szintű ellátására.
- Igaz, hogy Siófokon és környékén egész nyáron irtják a szúnyogokat – az emberi környezet károsítása nélkül.
- Igaz, hogy Siófokon nem unatkozik senki – melyről számtalan országosan is számon tartott esemény gondoskodik.


Azon vagyunk, hogy a Balaton és Siófok mellet szóló érveink valódiságáról személyesen is meggyőződhessenek!

Siófok Taxi és Minibusz Repülőtéri Transzfer
Cím: 8600 Siófok Rigó utca 12.
Elérhetőség: Bokros Emil +36302376000 - magyarul, angolul, németül

Utasvélemények

Maria Maglasang - Indonesia

I always wanted to visit these cities (Bratislava, Vienna, Budapest). I'm so happy, I found this site! Easy to book, enough details and information, so I didn't have to worry about anything. Thanks for the trip! I miss these places already! Best wishes: Maria from Indonesia

2018-03-19

Nancy Morton - USA

I got a European trip as a graduation gift from my mom. Due to some errors, we missed the train from Vienna to Budapest. Luckily, we found this site and it was really life-saving! After hours of worrying, we met a kind and helpful driver and it was a relief! It was a good idea, to use a professional service instead of getting lost in a foreign-language country even more. It was an enjoyable ride and we also got useful tips for sights, museums and restaurants. Thank you very much Emil!
Nancy Morton - USA California

2018-03-19

Marek Jablonsky - Poland

Hi! We were travelling with the kids from Vienna to Budapest with the option of travelling through the Danube Bend. So rich history and amazing view! Our guide and driver was so easy-going, helpful and intelligent. The kids enjoyed the time so much and learnt more, than in a history lesson! We would like to thank you for the ride. It was an awesome day, you made our trip so interesting! Thank You Emil! Regards: Marek Jablonsky - Poland

2018-03-19

Tommy Lim

"We had booked for us 3 Emil as a private driver from Vienna to Budapest in Sept. 2017 via his homepage viennabudapest.hu. It was easy to find all the informations on the site. His offer was promt and detailed, he answered for all our questions previously in his transfer confirmation. The pick up was in the exact time, the car is a luxury Mercedes E class estate car, enough luggage-rack for our 4 suitcases and hand bags. He offered us not a simple direct transport to Budapest but a scenic tour via Bratislava, which is the capital city of Slovakia. It was amazing!!! Highly recommended! Thank you Emil!"

2018-03-10

Daniel Sikorsky

It was an excellent ride and excellent car excellent driver.
Five stars!
Thanks Emil

2018-01-10

Dieter und Elke Schröder

Wir möchten uns für die pünktliche Abholung aus Pari bedanken.Wir
können Sie nur weiter empfehlen.
Grüße aus Schleswig Holstein!

Dieter und Elke Schröder

2017-07-06

Robert Venczel - USA Florida

Nálunk Amerikában teljesen más kép él a taxisokról. Nemrég meglátogattam az őseim földjét családommal. Sajnos a gyerekeim nem jól beszélik a Magyar nyelvet. Az interneten találták - szerencséjükre - a mi kedvenc magyar sofőrünket, aki nem csak, hogy kiválóan beszél angolul, de hihetetlen lexikális tudással rendelkezik. Innentől kezdve felébredt a kíváncsiságuk az Óhaza történelme és kultúrája iránt. Emil minden tiszteletet és elismerést megérdemel.
Köszönjük Emil! (Újra jövünk)

2016-03-04

Nyilvántartási szám: 25697297
Adószám: 51336985-1-34

Copyright: siofoktaxi.hu © 2009 - 2024

Bokros Emil

ZAMÁRDI TAXI ÉS MINIBUSZ, REPÜLŐTÉRI TRANSZFER
Bokros Emil EV.
Cím: Zamárdi, Szabadság tér, 8621
Telefon: +36305442120 Angolul, Németül, Magyarul
E-Mail: zamarditaxi@gmail.com